Prima revizuire a sistemelor POS

Primul POS face sisteme pentru restaurante și piața de retail

First POS își demarează devreme declarând că oferă tarife competitive pentru procesarea cardurilor și alte costuri tranzacționale, menționând în același timp că nu au taxe ascunse. Cu toate acestea, mai degrabă decât să ai o structură evidentă a prețurilor, se pare că ceea ce vei plăti depinde de cerințele pe care le ai. 

Prin urmare, prețul se face printr-un acord de licență perpetuu sau există și o opțiune de abonament. Cu alte cuvinte, acesta nu este sistemul dvs. POS standard și probabil trebuie să fie evaluat individual, în funcție de afacere. First POS vă sfătuiește să îi sunați pentru a obține o imagine de ansamblu inițială a afacerii dvs. și a ceea ce necesită aceasta.

 
 

Primele sisteme POS: Caracteristici

First POS poate personaliza practic un pachet pentru a se potrivi cerințelor dvs., bazându-l pe software-ul pentru punctul de vânzare PAR PixelPoint. Acesta este un pachet care poate fi personalizat pentru instalare în locații precum restaurante și alte magazine alimentare. Avantajul acestui sistem este că poate fi configurat, de asemenea, astfel încât membrii personalului să îl poată utiliza prin tablete și, de asemenea, smartphone-uri. 

Ca un bonus suplimentar, sistemul poate fi adaptat pentru a se potrivi unei anumite mărci, astfel încât să poată fi configurat pentru a se potrivi cu aspectul materialelor de marketing și altele asemenea. De asemenea, sistemul poate fi configurat pentru a răspunde nevoilor internaționale în ceea ce privește limbile și valutele. Există, de asemenea, capacitatea de funcționalitate drive-thru, plus capacitatea de rezervare și de aranjare a mesei. 

 
 

Primele sisteme POS: opțiuni suplimentare

În altă parte, First POS are software suplimentar Brink POS bazat pe cloud, care poate fi personalizat în mod similar pentru a se potrivi diferitelor nevoi de afaceri. Dispune de upgrade-uri automate, date securizate și poate fi accesat de oriunde. 

Brink POS oferă comenzi online și din mers, cu versiuni mobile și desktop în timpul procesării plăților și poate fi integrat cu ușurință. Serviciile de procesare a plăților electronice acoperă întregul spectru, inclusiv credit, debit, debit PIN, flotă, card cadou, programe de recompensă și fidelitate, EBT și, de asemenea, autorizarea de cec.

 
 

Primele sisteme POS: Ușurință în utilizare

Unul dintre suplimentele suplimentare pe care le obțineți cu sistemul First POS este instalarea, instruirea și asistența, ceea ce sugerează că aceasta nu este o soluție pentru afacerile mici. 

Cu toate acestea, dacă conduceți câteva puncte de vânzare și aveți personal care trebuie să învețe frânghiile, atunci sună logic să aveți sprijinul personalului de asistență și al oamenilor care vă pot arăta frânghiile. În ceea ce privește utilizarea de zi cu zi a hardware-ului, aceasta a fost deja bine testată, First POS listând multe lanțuri cunoscute în rândul clientelei sale.

 
 

Primele sisteme POS: Suport

First POS are o pagină de asistență pe site-ul său web, deși informațiile conținute acolo sunt, trebuie spus, rare. De fapt, tot ce obțineți cu adevărat este capacitatea de a face clic pe un link pentru asistență de la distanță. Alternativ, există un număr de telefon de asistență pe care să îl suni. Cu toate acestea, nu există indicii evidente ale disponibilității acestui suport live. 

Și, în ceea ce privește fișierele de ajutor suplimentare, întrebările frecvente și, practic, orice altceva care să vă ajute pe parcursul zilei folosind un sistem POS, atunci nu putem găsi nimic. Cu toate acestea, datorită faptului că sistemele First POS sunt adaptate clienților individuali, putem doar presupune că aceștia au opțiuni de asistență personalizate pe măsură.

 
 

Verdictul final

First POS se adresează cu siguranță companiilor mai mari cu unități care ar considera instalarea acestor sisteme scalabilă și rentabilă. Probabil că nu se poate spune același lucru despre magazinele independente de alimente și băuturi. 

Asta nu înseamnă că First POS nu este o opțiune utilă pentru întreprinderile mai mici, dar economiile de scară probabil fac ca aceasta să fie mai mult o soluție în lanț decât orice altceva. 

Cu toate acestea, First POS are tot ce este necesar pentru a aduce la zi orice tip de business bang cu sistemele sale personalizabile și hardware-ul de ultimă generație.

Citește în continuare:

Cele mai bune sisteme POS pentru restaurante, întreprinderi mici și retail

Cum să alegi sistemul POS potrivit pentru afacerea ta

9 idei inspiratoare despre cum să utilizați datele clienților sistemului POS