Recenzie iPhone 7 Plus

Acesta este cel mai ieftin iPhone cu ecran mare de la Apple

  • Preț iPhone 7 Plus (32 GB): 569 USD (569 GBP, 929 USD)
  • Preț iPhone 7 Plus (128 GB): 669 USD (669 GBP, 1099 USD)
  • Preț de lansare: de la 769 USD (719 GBP, 1.229 USD)
  • Data lansării iPhone 7 Plus: septembrie 2016

La lansare, prețul iPhone 7 Plus a început de la 769 USD (719 GBP, 1.229 USD) pentru modelul entry-level de 32 GB și 869 USD (819 GBP, 1.419 USD) pentru varianta de 128 GB. Apple a oferit și un iPhone 7 Plus de 256 GB, dar acest model special a fost întrerupt acum.

Odată cu sosirea noilor generații de iPhone, prețul iPhone 7 Plus a scăzut și acum poate fi ridicat pentru 569 USD (569 GBP, 929 USD) sub forma sa de 32 GB.

Între timp, prețul iPhone 7 Plus de 128 GB a scăzut la 669 USD (669 GBP, 1099 USD).

iPhone 7 Plus este încă disponibil pe scară largă de la Apple direct și de la marii retaileri și operatori din întreaga lume.

 
 

Design duplicat

  • Rezistența la apă este cu adevărat utilă
  • Lipsa mufei pentru căști este inițial frustrantă
  • Mai mult de același design, cu același aspect ca predecesorii

Este ușor să deosebiți iPhone 7 Plus de predecesorii săi, deoarece este singurul iPhone care are două camere în spate.

Pe lângă blocul mai voluminos al camerei, lipsa unui port pentru căști (mai multe despre asta într-un minut) și câteva culori noi, Apple a rămas exact cu același design care i-a servit bine pentru cele două iterații anterioare de iPhone.

Dacă dețineți sau sunteți familiarizat cu iPhone 6 Plus sau 6S Plus, atunci veți ști exact cum arată iPhone 7 Plus.

Colțurile rotunjite, cadrul din aluminiu și stilul minimalist înseamnă că iPhone 7 Plus își păstrează statutul premium, iar odată cu introducerea noilor culori negru și „negru jet”, fanii au două noi moduri de a-și arăta latura întunecată.

Mai recent, Apple a introdus o versiune roșie ediție specială a iPhone 7 Plus (și iPhone 7) în parteneriat cu Fondul Global pentru a sprijini programele HIV/SIDA și pentru a ajuta la crearea unei generații fără SIDA - deși doar negru, argintiu, auriu și Nuanțele aurii roz sunt încă vândute direct de la Apple.

Am folosit versiunea roșie a iPhone 7 Plus acum și am găsit majoritatea oamenilor care l-au văzut ca aspectul telefonului, dar nimeni cu care am vorbit nu a fost suficient de încântat încât să sară de pe scaune pentru a cumpăra telefon în roșu imediat.

Dacă sunteți curios de finisajul negru lucios, consultați recenzia noastră iPhone 7 , dar dacă sunteți interesat de culoarea neagră standard, rămâneți chiar aici.

Suntem fani ai acestui finisaj negru mat, deoarece îi oferă iPhone 7 Plus un aspect discret, dar elegant – practic opusul polarului auriu roz strălucitor, care este, de asemenea, o opțiune aici.

Trecând la lipsa mufei pentru căști, este o decizie pe care Apple a descris-o ca fiind „curajoasă”, dar, deși este un pas înainte pozitiv pentru industria mobilă, efectele pe termen scurt sunt cele care fac cel mai mult zgomot deocamdată.

  • Iată ce vine în cutie atunci când cumpărați iPhone 7 Plus

Apple include un adaptor în cutia iPhone 7 Plus, permițându-vă să conectați conexiunea standard pentru căști de 3,5 mm – dar nu este un compromis deosebit de atrăgător. Include, de asemenea, un set de EarPods conectate la fulger, astfel încât să puteți evita adaptorul dacă nu vă deranjează creațiile Apple – dar imediat apare o problemă.

Dacă sunteți o persoană care tinde să se trezească încărcându-și iPhone-ul în timp ce ascultă și muzică printr-o pereche de căști cu fir, este o problemă cu iPhone 7 Plus. Este unul sau altul – cu excepția cazului în care utilizați un adaptor care este destul de neatractiv și pe care va trebui să-l achiziționați separat.

Modalitatea ușoară de a evita acest lucru este să investești într-un set de căști fără fir – propriile AirPods de la Apple sunt disponibile pentru 159 USD (159 GBP, 229 USD) – dar orice set Bluetooth va funcționa cu receptorul dacă vrei să cheltuiești mai puțin.

Este departe de a fi o criză la Apple, dar inconvenientul este real – și este unul pe care l-am experimentat în timpul revizuirii noastre – deși este unul care poate fi depășit cu ușurință dacă ești dispus să faci un pic de compromis.

O nouă caracteristică, care este mult mai puțin controversată, este ratingul IP67 pentru iPhone 7 Plus, ceea ce înseamnă că este atât rezistent la praf, cât și la apă.

  • Ce nu poți face cu iPhone 7 rezistent la apă

Va putea supraviețui unei alunecări accidentale în baie sau unui e-mail rapid lovit sub duș, testul oficial arătând că este bun pentru o scufundare de jumătate de oră la o adâncime de până la un metru în apă dulce.

De remarcat, totuși, nu este complet rezistent la apă, iar expunerea frecventă la apă poate provoca probleme – dar iPhone-ul este acum mai capabil ca niciodată să supraviețuiască micilor accidente din viață.

Măsurând 158,2 x 77,9 x 7,3 mm, 7 Plus are exact aceeași dimensiune ca și 6S Plus pe care îl înlocuiește, deși a scăzut ușor în greutate, de la 192 g la 188 g. Pentru utilizatorii care doresc să facă upgrade de la 6 Plus vechi de doi ani, 7 Plus este puțin mai gros și încă puțin mai greu decât dispozitivul dvs. actual.

Cu toate acestea, este puțin probabil să observi diferența în mână, deoarece încă îți va întinde dexteritatea cu o singură mână la maximum, mai ales când vine vorba de a apăsa butonul înapoi din colțul din stânga sus.

Caracteristica de „accesibilitate” a Apple, deși vede partea superioară a ecranului sărind la jumătate cu o atingere dublă a tastei de pornire, este încă în joc aici, ceea ce ajută la atenuarea înălțimii absolute a telefonului dictată de acum iconicul companiei din Cupertino. rame groase.

Reunind toate acestea, Apple are un alt iPhone bine stilat pe mâini și, deși nu a deschis niciun nou teren în ceea ce privește aspectul, acesta este cel mai robust și mai rafinat telefon pe care l-am văzut de la firmă la acea vreme, deși numeroase telefoane de la Apple și alții s-au îmbunătățit de atunci.