Recenzie Realme GT 2 Pro

Un profesionist fără eticheta de preț

Realme pătrunde, de obicei, pe piața de telefoane mai ieftină, mai prietenoasă cu bugetul, dar cu GT 2 Pro, compania își înfundă degetele în spațiul premium; iar acest dispozitiv emblematic autentic este un prim efort bun. 

Deși nu oferă toate caracteristicile pe care le-ați putea dori într-un telefon, elementele esențiale strălucesc suficient de mult încât prețul de 750 USD / 700 GBP / în jur de 1.100 USD pare rezonabil.

Sari la...

Data lansării și prețul
Design
Display Camera Specificații și performanță Durata de viață a bateriei Ar trebui să-l cumpărați?


Depășind rivalii precum cei din gama Samsung Galaxy S22 și iPhone 13 , Realme GT 2 Pro își poate rezista în rândul marilor lovitori. 

Din punct de vedere fizic, GT 2 Pro arată bine, cu un spate texturat unic, care se simte ca hârtie, chiar dacă este fabricat din plastic. Nuanța de verde pastel este de asemenea distractivă, chiar dacă semnătura designerului (Naoto Fukasawa) îi diminuează puțin atractivitatea fizică. 

Performanța rapidă, datorită procesorului Snapdragon 8 Gen 1, înseamnă că obțineți o experiență Android rapidă și destul de curată. Jocurile, streamingul și navigarea arată bine pe panoul plat de 1440p, care are rate de reîmprospătare de la 1 la 120 Hz.

Ecranul 2K WQHD+ de 6,7 inchi este și el destul de luminos, având capacitatea de a atinge o valoare impresionantă de 1.400 nits atunci când este necesar. 

Camera are o serie de moduri diferite, cu un senzor de cameră principal de 50MP care își face treaba bine. Dar nu suntem vânduți pe capabilitățile de zoom ale Realme GT 2 Pro, care produc imagini destul de granulate. Modul microscop, pe de altă parte, te va distra fără sfârșit.

Din păcate, nu există încărcare wireless aici, dar bateria de 5.000 mAh a lui Realme GT 2 Pro este destul de bună. Suportul de încărcare rapidă înseamnă că veți reveni la 100% în doar 30 de minute sau cam asa ceva. 

Alte caracteristici utile includ recunoașterea facială și un senzor de amprentă integrat în afișaj, care funcționează rapid și eficient de nouă ori din zece.

Proiectat cu competență într-o multitudine de moduri, Realme GT 2 Pro este un prim efort fantastic pentru performanța emblematică a Realme. Realme GT 2 Pro include multe într-un pachet relativ accesibil.

 
 

Prețul și disponibilitatea Realme GT 2 Pro

 • Disponibil acum în SUA, Marea Britanie și Australia
 • Se vinde cu amănuntul la 750 USD / 700 GBP / în jur de 1.100 USD
 • Trei variante de culoare

Realme GT 2 Pro este disponibil pentru 750 USD / 700 GBP / aproximativ 1.100 USD, în funcție de locația dvs. Este disponibil direct de la Realme, precum și de la mulți retaileri terți. 

Telefonul poate fi achiziționat într-una din cele trei scheme de culori: Steel Black, Paper Green sau Paper White. Cu Steel Black, nu obțineți textura în stil hârtie a celorlalți doi. 

Puteți alege între 128 GB sau 256 GB spațiu de stocare.

 
 

Proiecta

 • Corp din plastic
 • Senzație de hârtie texturată
 • Fără rating IP

Realme GT 2 Pro are un afișaj considerabil, dar este încă suficient de compact pentru a putea prinde mâinile mai mici. Cu dimensiunile de 163,2 x 74,7 x 8,2 mm, telefonul este practic de dimensiune standard. Cu o greutate de 189 g, nici GT2 Pro nu este foarte puternic.

Am avut modelul Paper Green pentru revizuirea noastră și bănuim că această versiune este probabil cea mai bună din grup. Verdele pastel este foarte deschis și delicat, iar suprafața texturată de pe spatele telefonului se simte puțin ca hârtie, făcând mânerul confortabil. După cum am menționat anterior, opțiunea Steel Black nu are spatele texturat și ni se pare că modelul Paper White s-ar păta puțin prea ușor.

Pe spatele telefonului este un sistem de cameră cu trei lentile, o configurație dreptunghiulară, în lateral. Lângă acea regiune se află semnătura lui Fukasawa, de care credem că telefonul s-ar putea descurca, dar, în funcție de persoană, ar putea oferi telefonului o notă premium.

În partea din față, obiectivul camerei selfie se află discret în colțul din stânga sus al afișajului. Combinația standard de balansoar de volum și butonul de pornire înconjoară marginile, în timp ce în partea de jos se află slotul pentru cartela SIM și un port USB-C. Nu conta pe o mufă pentru căști aici.

Cea mai frumoasă parte a designului Realme GT 2 Pro este cititorul de amprente. Este încorporat în afișaj, astfel încât să îl puteți accesa cu ușurință. 

Dezavantajele? Fără evaluare IP, așa că nu veți dori acest telefon aproape de apă - și nu puteți utiliza Realme GT 2 Pro cu un suport de încărcare Qi.

 
 

Afişa

 • Ecran AMOLED de 6,7 inchi
 • Rezoluție 1440 x 3216
 • Rată de reîmprospătare de 120 Hz

Ecranul lui Realme GT 2 Pro este, așa cum era de așteptat, high-end. Oferind o rezoluție înaltă, ecranul 2K arată fantastic. Oferă luminozitate maximă de 1.400 de nits împreună cu tehnologia LTPO 2.0, ceea ce înseamnă că se poate muta între ratele de reîmprospătare. 

Capacitatea de a ajunge la o rată de reîmprospătare de 120 Hz înseamnă că obțineți o performanță netedă, chiar dacă vă cufundați într-o sesiune rapidă a Call of Duty Mobile. 

Ecranul Realme GT 2 Pro arată destul de bine, indiferent dacă transmiteți în streaming sau navigați sub un cer înnorat sau fără nori, luminos. Display-ul este clar, cu culori vibrante, ceea ce este de așteptat de la un afișaj OLED.

 
 

aparat foto

 • Cameră spate 50MP + 50MP + 3MP
 • Camera selfie de 32 MP
 • Funcționalitate software variată

La suprafață, camerele Realme GT 2 Pro par destul de standard. Telefonul are trei lentile pe spate, inclusiv camera principală de 50MP, o cameră cu unghi ultra-larg de 50MP și o lentilă microscopică de 3MP 40x. În față este o cameră selfie de 32 MP.

Modul în care GT 2 Pro folosește aceste lentile este ceea ce face ca telefonul să iasă în evidență. Obiectivul cu unghi ultra-larg realizează 150 de grade de snapping, iar imaginile rezultate arată grozav, captând o mulțime de detalii. S-ar putea să vă lipsească un obiectiv telescopic, dar veți ajunge să faceți o mulțime de fotografii cu unghi larg. 

În mod similar, camera microscopică de 40x este obiectivul de care nu ți-ai dat seama că ai nevoie. Cu puțină practică, te vei trezi să faci fotografii cu tot felul de materiale și lucruri, doar pentru a vedea cum arată lucrurile atunci când poți mări cu adevărat în ele.

În utilizarea de zi cu zi, probabil că veți rămâne cu camera principală de 50 MP, dar este plăcut să vă arătați din când în când. 

O gamă largă de opțiuni vă sunt la dispoziție, inclusiv un mod înstelat, fotografie de stradă, modul de 50MP și un mod de noapte care este rezonabil de competent. 

În cea mai mare parte, culorile sunt precise, vibrante, iar imaginile sunt detaliate. Singura greșeală evidentă aici este că zoom-ul digital este destul de slab. Imaginile cu acest mod ies destul de granulate.

 
 

Specificații și performanță

 • Alimentat de Snapdragon 8 Gen 1
 • 128 GB sau 256 GB spațiu de stocare
 • Performanță rapidă

Realme GT 2 Pro a funcționat bine la testele noastre. Folosind Geekbench 5, Realme GT 2 Pro a obținut un scor single-core de 1.244. În mod cuprinzător, acest scor depășește scorul de 924 al lui  Samsung Galaxy S21 Ultra .

Performanța multi-core ajunge la 3.724 - depășind din nou 3.085 pentru Galaxy S21 Ultra. Scorurile de calcul sunt puțin mai mici, la 6.010, în comparație cu 6.990 de la Samsung Galaxy S21 Plus . 

Cu toate acestea, tot ce trebuie să știți aici este că Realme GT 2 Pro este rapid. Încărcarea Call of Duty Mobile a fost rapidă, iar utilizarea generală a telefonului face ca multitaskingul să fie ușor.

Acesta este un telefon rapid, cu toate acestea intenționați să-l utilizați. 

Realme GT 2 Pro vine cu Android 12 instalat ca standard împreună cu suprapunerea Realme UI. Câteva aplicații sunt deja instalate, cum ar fi Tik Tok, LinkedIn și alte aplicații de social media, dar, în ansamblu, este destul de curată și fără umflături. 

Pentru o experiență Android relativ pură, Realme GT 2 Pro este.

 
 

Durata de viata a bateriei

 • baterie de 5.000 mAh
 • Fără suport pentru încărcare wireless
 • Încărcare rapidă

Realme GT 2 Pro are o baterie de 5.000 mAh și o multitudine de funcții care înseamnă că durează mult timp. Acel kilometraj va varia în funcție de ceea ce faci pe parcursul zilei, dar, în cele din urmă, acesta este un telefon care va rezista, chiar și în timpul unei zile grele. 

În acele ocazii când trebuie să vă reîncărcați, încărcarea SuperDart de 65 W de la Realme înseamnă că puteți reveni la 100% în doar 30 de minute. Totuși, este rușine pentru lipsa suportului de încărcare wireless.

 
 

Ar trebui să cumpărați Realme GT 2 Pro?

 
 

Cumpără-l dacă...

Doriți funcții premium fără să plătiți o avere
Realme GT 2 Pro oferă multe pentru mai puțin decât ați crede. Un adevărat telefon emblematic de la Realme, este o modalitate excelentă de a vă bucura de funcții de vârf pentru mai puțin. 

Vrei performanță
rapidă Rapid de utilizat, Realme GT 2 Pro este distractiv de a te încurca sau de a face mai multe sarcini. Este ideal pentru utilizatorii nerăbdători.

Vrei o baterie cu încărcare rapidă.
Încărcarea până la plină în aproximativ 30 de minute sună ca o învârtire de marketing, dar pentru GT 2 Pro, aceasta este adevărata afacere. Este o adevărată economie de timp.

 
 

Nu-l cumpăra dacă...

Vrei un zoom grozav
Lipsa zoom-ului optic oprește Realme GT 2 Pro să fie un centru de putere pentru o cameră. Zoom-ul său digital pur și simplu nu este la îndemână.

Ai nevoie de încărcare fără fir Încărcarea
fără fir este o modalitate utilă de a reduce cheltuielile, dar ne-a lipsit capacitatea de a o plasa pe un suport, în loc să scoatem cabluri.

Ai nevoie de durabilitate
Fără nicio evaluare IP și un exterior mult prea frumos - dacă este delicat -, Realme GT 2 Pro are într-adevăr nevoie de carcasa din plastic cu care vine la pachet.