Revizuirea punctului de vânzare (POS) Mindbody

Îmbunătățiți-vă afacerea de fitness sau wellness cu un sistem POS Mindbody.

Sistemele POS Mindbody oferă tipul de pachete care sunt cel mai bine elaborate în funcție de cerințele dumneavoastră individuale. Drept urmare, ei recomandă să-și contacteze personalul de vânzări pentru a obține prețuri personalizate. 

Cu toate acestea, în afară de hardware-ul POS, fără îndoială veți dori să utilizați unul dintre pachetele lor software POS, care permit o utilizare mai bună a aplicației de afaceri Mindbody și a altor funcții. 

Ca un ghid pe care îl au în SUA: 

Esențial de la 129 USD pe lună

Accelerați de la 239 USD pe lună 

Ultimate pentru 349 USD pe lună

Marea Britanie are o configurație ușor diferită, se pare, de la: 

Pachete de început la 109 GBP pe lună

Accelerează pentru 209 GBP pe lună

Ultimate la 309 GBP pe lună 

Opțiunea Ultimate Plus la 479 GBP pe lună 

Există și alte suplimente, cum ar fi aplicațiile mobile de marcă, care pot fi personalizate pentru a vă completa afacerea. Între timp, procesarea integrată a plăților este taxată în prezent cu 1,99% plus 0,2 GBP per tranzacție, pentru a folosi exemplul din Marea Britanie. 

Cu toate acestea, Mindbody afirmă că companiile care procesează peste 25.000 de lire sterline pe lună s-ar putea calitatea pentru o rată diferită, ceea ce probabil înseamnă una care este mai puțin, mai degrabă decât mai mult.

 
 

Caracteristici Mindbody POS

Mindbody POS este doar o parte dintr-o gamă mai largă de soluții software de management de afaceri pentru sectorul sănătății și al bunăstării, așa că merită să investigați câteva dintre celelalte caracteristici din gama sa de produse. 

Dacă doriți să vă coordonați mai bine activitățile de afaceri, îmbunătățind comunicarea cu clienții și oferind un serviciu mai eficient, Mindbody vă poate ajuta. Au funcții pentru rezervarea de cursuri, întâlniri și alte activități. 

Între timp, Mindbody POS poate fi folosit și ca parte a unei soluții complete și include un terminal inteligent Poynt care rulează aplicația de afaceri Mindbody. Aplicația poate procesa toate formele de plată, inclusiv Apple Pay și Samsung Pay. Din 2020, este disponibil doar pentru piața din SUA. 

În plus, Mindbody are hardware POS suplimentar, inclusiv un scaner portabil cu fir pentru citirea codurilor de bare pentru achizițiile cu amănuntul sau înregistrarea etichetelor cheie. Există, de asemenea, un scaner mobil de coduri de bare, care conectează tabletele Apple și Android printr-o conexiune Bluetooth.

 
 

Performanță Mindbody POS

Mindbody este, fără îndoială, o operațiune bazată pe cloud și, prin urmare, sistemele sale sunt destul de bune pentru a continua cu treaba în mână. 

Dacă sunteți abonat la Mindbody, este, prin urmare, sigur să presupunem că vă vor menține în funcțiune, atâta timp cât sunteți conectat la internet. 

De asemenea, au făcut o treabă grozavă cu aplicația de afaceri Mindbody și, folosind hardware de încredere, cum ar fi Poynt Smart Terminal, compania pare să aibă toate bazele acoperite în departamentul de performanță.

 
 

Mindbody POS ușurință de utilizare

În ceea ce privește capacitățile sale de vânzare, Mindbody are un hardware grozav pentru a face treaba fără prea multe bătăi de cap. Terminalul inteligent Poynt, de exemplu, are un istoric dovedit. 

Între timp, aplicația de afaceri Mindbody este impresionantă, având un design extrem de practic, care vă permite să controlați tot felul de caracteristici și funcții. Disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android, este vedeta spectacolului aici. 

Mindbody oferă, de asemenea, o mulțime de hardware suplimentar pentru a ușura sarcina de a lucra cu clienții în locații precum săli de sport și spa-uri. 

Există cititoare de carduri magnetice, cititoare mobile de carduri de credit plus imprimante și scanere de chitanțe, toate disponibile, astfel încât să puteți avea o experiență completă pentru clienți, fără bătăi de cap majore aruncate în ecuație.

 
 

Suport Mindbody POS

Având în vedere seria sa adesea destul de complexă de părți componente, inclusiv hardware-ul punctului de vânzare și aplicația de afaceri pentru a menționa doar două lucruri, este o treabă bună că Mindbody oferă o selecție generoasă de opțiuni de asistență. 

Puteți pune întrebări printr-un formular sau puteți vorbi cu persoane reale la telefon sau folosind chatul live. 

Există, de asemenea, o bază de cunoștințe care oferă soluții pentru multe interogări comune, în timp ce blogul Mindbody oferă o lectură bună ca o atingere suplimentară a experienței generale de asistență.

 
 

Mindbody POS: verdictul final

Mindbody este o opțiune POS cu servicii complete dacă aveți o sală de sport sau un tip similar de afacere de wellness care are nevoie de un aranjament hardware și software specific. Acest lucru, la rândul său, face din Mindbody o experiență de nișă și una care cu siguranță nu va funcționa pentru toată lumea. 

Cu toate acestea, cu gama sa de hardware POS și o prezență puternică pe frontul aplicației, aceasta este o ofertă demnă dacă aveți sănătatea și bunăstarea în centrul perspectivei dvs. 

Dacă aveți de-a face cu clienții online, prin telefon și în persoană, atunci Mindbody s-ar putea să se potrivească bine. Țineți minte, totuși, că nu este ieftin și ar putea necesita destul de mult timp inițial pe măsură ce învățați cum funcționează.